Ronald Koeman har udtrykt, at han har et ønske om at bringe flere spillere til Barca. En af dem, der er blevet ved med at dukke op, er Lyon-angriber Memphis Depay.

LÆS OGSÅ: Efter fejring af ligatitel: Piqué sender stikpille til Arturo Vidal

Mere og mere tyder på, at det bliver en realitet. Depay er nemlig blevet spottet på husjagt i Barcelona, hvilket tyder på, at han forbereder sig til et skifte til den catalanske klub til sommer.

Den tidligere Manchester United-spillers kontrakt på Groupama Stadium udløber næste måned, og det forventes, at han vil blive forenet med Ronald Koeman på Camp Nou i 2021/22-sæsonen.

Lyon-præsident Jean-Michel Aulas har stadig forhåbninger om, at Depay vil skrive under på en kontraktforlængelse i klubben. Det ser dog ikke ud til, at det bliver en realitet, men derimod menes det, at han skifte til Barca på en fri transfer efter denne sæson.

Ifølge det spanske medie Mundo Deportivo er Depay allerede begyndt at lede efter huse i Barcelona. Det er selvfølgelig noget, der har fremmet spekulationerne om, at han har planer om at gennemføre et skifte til Barca til sommer.

Liverpool er også blevet kædet sammen med Depay, men den hollandske stjerne menes at være ivrig efter at komme til at spille i Barcelona under sin tidligere landsholdstræner Koeman.

LÆS OGSÅ: Barca modtager snart 11 millioner fra PSG

I denne sæson er det blevet til 19 mål og 10 oplæg i 35 Ligue 1-optrædener for Depay. Søndag aften scorede han ét og lagde op til ét i deres 3-2-sejr over Monaco søndag aften.