Ronald Koeman og Sergi Roberto er tilsyneladende ikke helt enige om, hvordan ambitionsniveauet skal være i FC Barcelona

En lang række skader har ramt Barcelona hårdt. Det har medført, at de ikke har vundet i de seneste tre kampe, da de tabte til Bayern München i Champions League og spillede uafgjort med Granada og Cadiz i La Liga.

LÆS OGSÅ: Chelsea har udset sig Juventus-profil som toptransfermål

Det seneste af de uafgjorte kampe kom torsdag aften, og efter kampen blev Sergi Roberto spurgt om Koemans pessimistiske holdning til sit hold og manglen på spillere, der er til rådighed for hollænderen.

“I denne klub skal vi vinde La Liga. Jeg er ikke interesseret i bare at slutte i top-4,” lød det fra Sergi Roberto, der fortsatte:

“Vi har en rigtig god trup. Nogle spillere er skiftet, men det er ikke nogen undskyldning. Vi må stå sammen og sigte mod at vinde La Liga.”

På sit pressemøde efter kampen, blev Ronald Koeman spurgt om, hvad hans syn var på de udtalelser som Roberto var kommet på få øjeblikke forinden.

“Jeg har allerede sagt det mange gange, at man skal gå efter at vinde enhver kamp, og at man skal prøve at finde titler. Men du er nødt til at være realistisk. Man bliver nødt til at se på den trup vi har, og de personer, vi mangler,” sagde Ronald Koeman.

LÆS OGSÅ: Barcelona henter tyrkiske ligas yngste målscorer

“Og jeg har også sagt, at hvis vi havde alle spillerne til rådighed… Men vi mangler stadig syv,” lød det også fra den hollandske træner.