Koeman vil forbedre forbindelsen mellem Messi og midtbaneprofil

Nicolai Busekist — 18. nov 2020 12:36
Foto: Shutterstock

På trods af, at der er tale om to spillere, der hver især har yderst høje standarder, har både Lionel Messi og Frenkie de Jong haft en forholdsvis sløv start på 2020/21-sæsonen.

LÆS OGSÅ: Agüero er villig til at spille med Messi - men ikke i Manchester City

Når det kommer til den argentinske stjerne, scorer han slet ikke mål i samme omfang, som han hidtil har gjort. I forhold til De Jong, tyder det på, at han ikke helt er slået igennem endnu, selvom han er den spiller, der har fået mest spilletid.

Og selvom begge spillere er vigtige på banen, er det sjældent, at de kombinerer deres kræfter. Faktisk er ingen af spillerne i toppen af listen på dette punkt. Messi sender typisk sine afleveringer til Sergio Busquets, Miralem Pjanic, Philippe Coutinho eller Jordi Albo. De Jong spiller derimod oftest til Gerard Piqué, Ousmane Dembélé og Alba.

Hvad der dog er endnu mere bekymrende er, at der er kampe, hvor de to spillere nærmest ingen afleveringer laver til hinanden. Det skete blandt andet i kampene mod Getafe og Real Betis. I disse kampe var det meget få afleveringer, der blev lavet mellem de to.

LÆS OGSÅ: Ronaldo og Ronaldinho udtaler sig om Messi vs Cristiano

Ifølge Mundo Deportivo er det derfor noget, som Ronald Koeman har et ønske om at forbedre i fremtiden. Det er nemlig to af de mest vigtige spillere for træneren, hvorfor det er vigtigt, at de spiller sammen.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere