FC Barcelona har bragt en ung PSG-spiller til klubben. Der har i længere tid været forlydender om, at Barcelona ville hente den 18-årige Kays Ruiz retur.

LÆS OGSÅ: Barcelona henter talentfuld midtbanespiller i Wien

Dette er nu blevet officielt bekræftet, og det forventes, at det unge talent vil deltage i førsteholdets træning i forbindelse med sæsonopstarten.

Det er ikke første gang, at Kays Ruiz er en del af den catalanske klub. Han blev nemlig tidligt i sin karriere en del af Barcelonas akademi, Las Masia, som han tilsluttede sig i en alder af blot 7 år.

Seks år senere besluttede han dog at tage imod et tilbud fra franske PSG. Derfor skiftede han til Paris-klubben i 2015, hvor han har været lige siden. I den tid, han har været i den franske klub, blev det til syv kampe.

Hans kontrakt med PSG udløb denne sommer, og han ønskede ikke at acceptere et tilbud om forlængelse. I stedet besluttede han at skifte retur til Barcelona, hvor det er planen, at han skal integreres i Barca B-truppen.

Til trods for dette, skulle det dog være planen, at han i den første tid skal træne sammen med førsteholdet. Dermed får Ronald Koeman god mulighed for at se ham an, inden alle førsteholdsspillerne vender retur fra landsholdstjeneste.

Kays Ruiz indtager som regel en rolle som offensiv midtbanespiller, men han kan også spille som venstre back. Han hædres især for at være driblestærk og hurtig, ligesom det fremhæves, at han har de tekniske kvaliteter, det kræver at spille i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Landstræner: Messi har spillet med skade

Den unge spiller har underskrevet en 3-årig aftale med Barcelona. Heri er der indskrevet en frikøbsklausul på 50 mio. euro, som dog bliver fordoblet til 100 mio. euro, hvis han bliver rykket op på klubbens førstehold.