Barcelona-træner Ronald Koeman ønsker at styrke midtbanen, og i denne forbindelse har klubben nu udset sig Mönchengladbachs Denis Zakaria

FC Barcelona har planer om at styrke deres midtbane i det kommende år. I denne forbindelse er de blevet kædet sammen med flere spillere, men én af de seneste spillere, der er dukket op på deres radar, er Borussia Mönchengladbachs Denis Zakaria.

LÆS OGSÅ: Barcelona og Pedri uenige: Kontraktforlængelse endnu ikke underskrevet

Ifølge den pålidelige spanske journalist Matteo Moretto, er der stor interesse for den 24-årige schweiziske midtbanespiller. Faktisk er der så stor interesse for ham, at den catalanske klub potentielt vil afgive et bud på ham allerede i januar.

Hans kontrakt med den tyske klub udløber i slutningen af denne sæson, hvorfor han kan forlade klubben gratis til sommer. Derfor vil det være muligt for Barcelona at købe ham til en stærkt reduceret pris i januar, da Mönchengladbach dermed kan få penge for ham.

Angiveligt skulle Barcelona være interesserede i at hente midtbanespilleren allerede i januar, da de ønsker at afvise interesse fra andre klubber. En af de klubber, der også bliver kædet sammen med Zakaria, er italienske AS Roma.

LÆS OGSÅ: Messi slår fast: Havde andre tilbud end PSG

I denne sæson er det hidtil blevet til fem kampe for den tyske klub for Zakaria. I disse kampe har han bidraget med to mål og et enkelt oplæg.