Ronald Koeman er desperat efter forstærkninger til midtbanen, og har i denne forbindelse udset sig fire spillere

Hollandske Ronald Koeman ønsker at styrke midtbanen med en mere fysisk midtbanespiller. Til at indtage denne rolle har han udset sig fire potentielle kandidater.

LÆS OGSÅ: Newcastle melder sig ind i kampen om PSG-profil

Det er dog ikke en nem opgave at finde en ideel spiller til at udfylde denne rolle, da klubbens fortsat er presset økonomisk. Derfor er de nødt til at finde spillere med begrænset spilletid eller kontraktudløb, da transfers ellers ikke kan lade sig gøre.

Blandt de fire spillere, der er på Ronald Koemans liste over kandidater, finder man Tanguy Ndombélé og Franck Kessié ifølge SPORT. Begge spillere har også tidligere været sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona.

Franck Kessié tørner i øjeblikket ud for AC Milan, men hans kontrakt med den italienske klub udløber dog næste sommer. Ndombélé er at finde i Tottenham, men det er ikke meget spilletid, han bliver beriget med i London-klubben.

SPORT skriver desuden, at Marcelo Brozovic og Donny van de Beek også er med på Ronald Koemans liste over potentielle kandidater til midtbanen.

Marcelo Brozovic har kontrakt med Inter frem til sommeren 2022, hvorfor han kan hentes på en fri transfer. Donny van de Beek har kontrakt med Manchester United helt frem til sommeren 2025, men han får dog ikke meget tid på banen under Ole Gunnar Solskjær.

LÆS OGSÅ: Øger presset: Barcelona giver Dembélé ultimatum

Ronald Koeman har dog allerede et godt kendskab til Donny van de Beek som spiller, da han var en del af det hollandske landshold, da Koeman stod i spidsen for det.