“Ingen lejesoldat er over klubben – få det karakterløse svin ud med det samme!”

LÆS OGSÅ: Kunne ikke komme væk hurtigt nok: Barca-stjerne trodsede forbud efter ydmygelse

Det er ordene, der står skrevet på et banner, som er blevet lavet af en gruppe Gladbach-fans. Det har de valgt at hænge op ved klubbens stadion, da det for nylig blev meldt ud, at Mönchengladbach mister deres cheftræner til sommer, hvor han skifter dem ud med Dortmund.

Han har dog valgt ikke at forholde sig til banneret, men han fortæller, at han har godt kan forstå den generelle utilfredshed, der er i forbindelse med hans skifte til Borussia Dortmund.

“Jeg forstår fansenes skuffelse fuldstændig. Det var en personlig beslutning, men jeg har altid givet mit bedste her, og det vil jeg fortsætte med at gøre frem til sommer.”

“Trods mit skifte til sommer er 100 procent af min energi på mit arbejde her. Der har været pres på, så jeg var nødt til at træffe en beslutning, og udfordringen i Dortmund tiltrækker mig,” siger Marco Rose ifølge Gladbachs Twitter-profil.

LÆS OGSÅ: Dommerchef indrømmer: VAR fejlede ved alle tre straffespark

Marco Rose blev hentet til Mönchengladbach fra RB Leipzig i 2019, og han tager altså nu endnu et skridt i sin trænerkarriere, her to år senere.