Kommende transfervindue: Solskjær har særligt én spiller i kikkerten

Nicolai Busekist — 11. nov 2020 07:53
Foto: Shutterstock

For lidt over en måned siden lukkedes sommerens transfervindue. Det varer dog ikke længe, før det igen er muligt for de europæiske klubber at styrke deres trupper.

LÆS OGSÅ: PL-spiller om Greenwood: Han bør søge psykolog

Der tages hul på vinterens transfervindue fra den 1. januar, og allerede nu er der godt gang i transferspekulationerne, hvor flere verdensstjerner rygtes at skifte klub.

Manchester United er blandt andet kædet sammen med flere spillere. Den italienske Sky-journalist, Angelo Mangiante, kan dog berette, at især én spiller er af interesse for Ole Gunnar Solskjær: Hakan Çalhanoğlu fra AC Milan.

"Manchester United er interesseret i Çalhanoğlu. Han er en kvalitetsspiller og har en fantastisk sæson med AC Milan," kunne den italienske journalist fortælle, da han blev spurgt om, hvem Manchester United ville skrive kontrakt med i januar.

LÆS OGSÅ: PSG-chef: Vi har råd til Cristiano Ronaldo

Det er ikke første gang, at den 26-årige midtbanespiller er blevet kædet sammen med Manchester United. Som det ser ud nu, er et skifte slet ikke utænkeligt, da hans nuværende kontrakt med AC Milan har udløb næste sommer.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere