Ad flere omgange lignede det, at Manchester United havde sikret sig en sejr mod Everton, da de to hold tørnede sammen lørdag aften. To gange lykkedes det dog fra gæsterne for Everton at udlignede, hvorfor kampen sluttede 3-3 med et point til hvert hold.

LÆS OGSÅ: Fernandes langer ud: “Vi har lavet så mange fejl”

Begge gange, hvor der blev udlignet, var det David de Gea, der var skyld i det. Det mener Jamie Redknapp, der er af den opfattelse, at den spanske målmand, der var den helt store skurk for hjemmeholdet.

Dominic Calvert-Lewin leverede et mål i sidste sekund efter en dødbold, hvor han udlignede til 3-3. Ifølge Redknapp skulle David de Gea have været hurtigere ude af sit mål, da han dermed ville have haft bedre forudsætninger for at lukke af for vinklen.

“De Gea bliver som målmand nødt til at komme hurtigere ud i feltet, være modig og tage bestik af situationen. Kom han ud af målet med autoritet, har jeg ingen tvivl om, at han ville redde skuddet og sikre sejren,” lød det fra den engelske kommentator til Sky Sports.

Herefter gjorde han det klart, at han ikke er et sekund tvivl om, at det var David de Gea, der er var skyld i både det første og sidste mål, der blev scoret i opgøret mellem De Røde Djævle og Everton.

LÆS OGSÅ: Paul Pogba måtte udgå skadet i nedtur: Skal scannes

“Men han kommer ikke ordentlig ud. Han var skyldig i det første mål, og han er helt sikkert også skyldig på det sidste.”