Han har før givet udtryk for noget lignende, og efter Liverpools nederlag til Pep Guardiolas tropper, har Richard Keys igen sagt, at Thiago Alcantara passer dårligt til Liverpool, og han havde i stedet været et bedre fit i én af Manchester-klubberne.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

“Han er en vidunderlig spiller, bare ikke for Liverpool. Siden hans ankomst har hele Liverpools tilgang til spillet ændret sig. Energien og intensiteten er anderledes, og når Liverpool er tilbage på toppen, bliver han blæst ud af startelleveren,” siger Keys til BeIN Sports.

Han har ikke levet op til forventningerne i sin tid hos Liverpool, men han har heller ikke haft de bedste vilkår for at opnå succes. Det kommer blandt andet på baggrund af de mange skader, men Keys mener dog stadig ikke, at Thiago nogensinde har været “Liverpool materiale”.

“For to eller tre uger siden sagde jeg, at Thiago er den forkerte type for Liverpool. Han sænker tempoet på spillet, og det er ikke, hvad Liverpool handler om. Han er mere en Guardiola-spiller. Der er ingen tvivl om, at han er klasse, men han er også på det forkerte hold,” siger Keys.

LÆS OGSÅ: Uniteds trænerstab: Solskjær forbereder talents debut

Der kan dog nå at ske meget for Thiago i sin tilværelse i Liverpool, hvorfor han bliver en spændende spiller at følge.