Manchester United kan ende med at havne i den samme situation som Tottenham, som ikke har formået at vinde et større trofæ siden 2008, led nederlag i Champions League-finalen og er blevet slået ud af FA Cup’en i sine senest otte semifinaler. Det må siges, at det ikke just er en ønskværdig statistik.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Manchester United kan nemt ende med at følge trop, hvis det står til den tidligere engelske landsholdsspiller Danny Mills, efter Ole Gunnar Solskjær har ført De Røde Djævle til fire semifinaler uden at have vundet én eneste af disse.

“Man bliver nødt til at oparbejde en vindermentalitet. Man kan ikke blive ved med at være brudepige. På et tidspunkt må man selv blive gift. Når de endnu en semifinale og taber den, bliver man nødt til at overveje, om de er ved at blive til det nye Tottenham,” udtalte Danny Mills til Talksport.

Den tidligere Manchester City-spiller fortalte, at det potentielt set kan være den norske træner, der faktisk er problemet for The Red Devils.

LÆS OGSÅ: Toptransfermål for Manchester United kan hentes for 434 millioner kroner

“Hvad giver det ekstra niveau, som får et hold det sidste stykke over stregen? – Det er uden tvivl delvist træneren. Er spillerne gode nok til at nå semifinalen, er de også gode nok til at vinde turneringen, så den sidste brik i puslespillet skal komme fra træneren,” lød det også fra Danny Mills.