På lørdag kan Martin Braithwaite ende med at vinde sit første trofæ efter skiftet til Barca. Her spiller de nemlig pokalfinale mod Athletic Bilbao.

LÆS OGSÅ: Avis: Barca vil have Agüero, men han må acceptere stor lønnedgang

Der er dog meget, der tyder på, at den catalanske storklub har indstillet sig på, at det skal være franske Ousmane Dembélé, der skal spille i front med Messi fra start.

På det seneste er der dog begyndt at opstå en smule tvivl om den franske profil. Det skriver det spanske medie Cope, der skriver, at franskmanden er blevet ramt af sportsbrok.

Det har han været i de seneste par uger, hvorfor han også får behandling for sin skade hver eftermiddag med en fysioterapeut. Det kan dog være en åbning for den danske angriber, der kan ende med at blive sendt på banen, hvis det bliver for hårdt for Dembélé.

I El Clasico i lørdags var det også Braithwaite, der blev sendt på banen for at afløse Dembélé i løbet af kampen. Derudover har den danske landholdsangriber også spillet en stor rolle i, at Barca overhovedet har kvalificere sig til finalen.

Mens spillere som både Ansu Fati og Philippe Coutinho er ude med skader, ser det bedre ud for Gerard Piqué. I løbet af denne uge har han trænet med som normalt, hvorfor der er gode udsigter til, at han spiller med i pokalfinalen.

LÆS OGSÅ: Romano: Disse tre Barca-spillere forlænger

Kampen mellem FC Barcelona og Athletic Bilbao bliver spillet lørdag kl. 21:30. Den bliver spillet i Sevilla