Nuværende Chelsea-angriber Olivier Giroud ser ud til at være færdig i Chelsea. Angiveligt skulle han have underskrevet en aftale med AC Milan.

LÆS OGSÅ: Gældsplagede Barcelona overvejer at indkassere gevinst ved salg af stortalent

Det står næsten klart, at den franske angriber vil forlade Stamford Bridge denne sommer. Hans nuværende kontrakt med klubben udløber nemlig i slutningen af juni, hvorefter han kan skifte kvit og frit.

Han har været kædet sammen med et skifte til West Ham, hvorved han kunne være forblevet i den engelske hovedstad. Meget tyder dog på, at det ikke blive David Moyes, der får glæde af Giroud i den kommende sæson.

Ifølge det italienske medie Calciomercato, som citeres af Daily Mail, har Giroud underskrevet en toårig aftale med Milan, som han vil skifte til på en fri transfer.

Angiveligt skulle kontrakten have en værdi på 3,4 millioner pund (29,4 millioner kroner) pr. sæson. Desuden menes der også at være en række præstationsrelaterede bonusser i kontrakten, som udløses, hvis han præsterer.

Giroud håber på, at dette skifte vil give ham mere spilletid. Efter ankomsten af Thomas Tuchel har han stort set kun fungeret som udskifter, da den tyske træner foretrak enten Timo Werner eller Kai Havertz i front.

LÆS OGSÅ: Tottenham har udset sig Mourinho-afløser: Aftale nærmer sig

Ifølge tyske Transfermarkt er det blevet til 31 optrædener for Chelsea i den netop overståede sæson. Fordelt på de 31 optrædener har han spillet 1.200 minutter, hvilket er svarende til 38 minutter pr. kamp. Han har desuden bidraget med 11 mål på tværs af alle turneringer.