Jorge Messi, der er far til Lionel Messi, tager sig af sin søns kontraktforhandlinger med FC Barcelona. Derfor har han nu planer om at rejse til Barcelona på mandag fra Argentina. Det skriver den catalanske avis Mundo Deportivo.

LÆS OGSÅ: Barcelona holder øje med ham: Rapid Vienna-spiller er eftertragtet

Ifølge avisens oplysninger er Jorge Messis plan at mødes med den nyvalget præsident Joan Laporta, hvor de skal tale om hans søns fremtid i Barca. Det betyder, at der potentielt kan komme nyheder om Messis fremtidsplaner allerede i næste uge.

Efter sigende skulle Joan Laporta have talt med Jorge Messi allerede natten efter, at han vandt valgte, hvorfor han ikke spilder tiden med hensyn til at sikre, at Messi bliver i klubben. Dette skulle også være årsagen til, at Jorge Messi nu har planer om at rejse til Barcelona for at tale med præsidenten.

Dette er naturligvis tegn på, at Lionel Messi har intentioner om at forblive i FC Barcelona i næste sæson. For de mange Barca-fans, der håber på, at han bliver i klubben, var det selvfølgelig også et positivt tegn, at han stemte på Camp Nou med sin ældste søn Thiago. Det vidner nemlig om, at han er interesseret i klubbens fremtid.

LÆS OGSÅ: Laporta vil bygge Barcelona op om disse to spillere

Ydermere skulle Laporta være villig til at gøre alt, hvad han kan, for at sikre, at Lionel Messi forbliver i Barca. Han har selv gjort det klart, at han vil præsentere argentineren for et sportsligt projekt, der tiltaler ham samt en økonomisk tiltalende kontrakt.