I kølvandet på en lang række rygter reageres der nu.

Andreas Christensen har for alvor bidt sig fast på danskernes læber med sine gode præstationer på henholdsvis klubplan samt landshold. 

Og de garvede fodboldentusiaster ved om nogen også, at det ikke har ubemærket hen. 

Og denne historie er ingen undtagelse. 

For Andreas Christensen har ikke set sig tilbage siden han for første gang tog Barcelona-trøjen over hovedet. 

Og han er sågar også blevet en af Kasper Hjulmands faste brikker på det danske landshold. 

Men måske venter en snarlig retur til mægtige Premier League, da den evigt populære landsholdsstjerne er blevet sat i forbindelse med Newcastle. 

Og rygterne skulle komme i kølvandet på Barcelonas økonomiske problemer. Andreas Christensen kom da også på en fri transfer fra Chelsea, så på den baggrund vil det være en yderst profitabel forretning, hvis det skulle ende med et exit fra Barcelona. 

Men rent sportsligt vil det være et yderst vanvittigt selvmål at slippe hele Danmarks Andreas Christensen, lyder det fra den spanske avis Sport, der reagerer på den seneste tids rygter om Andreas Christensen. 

“Den sportslige ledelse i Barça må ikke engang overveje at skille sig af med Andreas Christensen til sommer. Et salg af danskeren kan være tillokkende, da han ikke vil komme til at mangle bejlere, og fordi der vil være tale om ren profit. Men ligesom det ville have være tilfældet med et salg af Frenkie de Jong, så vil man miste meget ved at vinke farvel til ham”, skriver Sport og fortsætter: 

“Han er en yderst pålidelig midterforsvarer, som han har vist igennem sæsonen, og han er en nødvendig del af holdet, som vi fik demonstreret i det smertefulde exit mod Real Madrid. Hvis man vil spille med i den europæiske elite igen, så handler det om at have 18 spillere af høj kvalitet. Som den danske forsvarsspiller, og som Frenkie de Jong”. 

Andreas Christensen og hans bagland maner dog til ro. 

Han lægger nemlig ikke skjul på, at han ikke i sinde at forlade Barca til sommer, men man ved aldrig, hvad der sker. 

I første omgang skal Barcelona dog undvære Andreas Christensen frem til udekampen mod Rayo Vallecano den 26. april, efter at danskeren stadig døjer med skaden, som han pådrog sig i EM-kvalifikationskampen mod Finland for to uger siden.