Viaplay-eksperten lægger ikke skjul på, at der skal hentes stort ind i kølvandet på FCK-‘bombe’.

Den græske midtbanespillers FC København-eventyr synger på sidste vers, da den alsidige midtbane og FCK ikke er blevet enig om en ny kontrakt, og Zecas kontrakt lakker mod enden til sommer.

Derfor takker en legende af efter 193 kampe for FC København.

Det bliver efter små seks år i hovedstadsklubben, hvor han blandt andet har repræsenteret FC København i mægtige Champions League.

Aftalen skulle kommer i kølvandet på, at den 34-årige midtbanespiller har været ramt af to alvorlige korsbåndsskader, der har sat sine spor.

I skrivende stund arbejder den alsidige midtbaneprofil da også på, at blive sin seneste korsbåndsskade kvit, inden han igen drager mod Grækenland.

Det efterlader FCK med et tomrum på midtbanen, hvor der som minimum skal hentes en erstatning for den græske midtbanespiller.

Og i Viaplay-programmet ‘Transfer’ lægger Jesper Thygesen ikke skjul på, at han mener FCK bør hente den tidligere Real Madrid-spiller Asier Illarramendi, der har kontraktudløb i den spanske storklub Real Sociedad til sommer.

Dermed er det kun lønnen som skal betales – men skulle han vende snuden mod København, så må man formode, at han vil stryge direkte ind som den mest løntunge spiller i truppen.