Nu deler Kasper Hjulmand hudløst ærlige ord.

Det kom som et stort chok for Kasper Hjulmand, da det kom frem, at fodboldstjernen Anders Christiansen fik et ildebefindende under træning.

Det fandt sted tilbage i slutningen af maj, at Anders Christiansen fik et ildebefindende. Det medførte, at han nu har fået indopereret en ICD-pacemaker i hjertet.

Det var dog også en stor forskrækkelse for landstræner Kasper Hjulmand, som har kendt den danske Malmö-spiller længe.

Derfor har han naturligvis også haft ham i tankerne. Han har dog endnu ikke haft mulighed for at tale med ham om det. Derimod har de ‘skrevet en del frem og tilbage’:

“Han har virkelig været i mine tanker”, fortæller Hjulmand efter tirsdagens landsholdsudtagelse ifølge B.T.

Kasper Hjulmand har et godt kendskab til Anders Christiansen, da han var blandt profilerne, da landstræneren stod i spidsen for FC Nordsjælland:

“Selvfølgelig var det en forskrækkelse, da jeg så det, og som sagt har vi skrevet frem og tilbage”, kommer det også fra Hjulmand.

For et par dage siden meldte den 32-årige Malmö-spiller ud om episoden. Her sendte han en stor tak til alle dem, der har vist ham støtte og kærlighed efter den skræmmende oplevelse.

Også hans klub, Malmö FF, er kommet med en udmelding. De har meldt ud, at han befinder sig hjemme hos sin familie. I samme ombæring har de også skrevet, at han efter omstændighederne har det godt.

Selvom Kasper Hjulmand kender Anders Christiansen helt tilbage fra FC Nordsjælland-tiden, har han ikke fået de store chancer på landsholdet. I alt har den 32-årige dansker fem landskampe på sit CV.