Lionel Messi spøger for alvor i kulissen i den spanske storklub i kølvandet på Barca-ikonets afgang.

Sergio Busquets vinker inden længe farvel til Barca, sådan lød meldingen for et par dage siden på det populære sociale medie Twitter.

Det sker i kølvandet på, at indeværende sæson går snart på hæld, og det samme gør altså Sergio Busquets Barca-eventyr.

Den spanske midtbanespiller takker nemlig af efter 15 sæsoner og over 700 kampe for den catalanske storklub.

“Men der ikke noget, som er så skidt, at det ikke er godt for noget”. Sådan lyder et gammelt ordsprog.

Og det nok hvad Barca-fansene tænker, når det nu har set dagens lys, at La Liga-præsidenten Javier Tebas har løftet sløret for, at den evigt populære Sergio Busquets exit kan bane vejen for, at Messi vender tilbage til den catalanske storklub.

Han lægger dog ikke skjul på, at han ikke kender til FC Barcelonas plan, men at det kunne være første skridt på vejen til at hente den argentinske troldmand tilbage:

“Jeg ved ikke, hvad Barcelonas plan er, eller hvor meget de sparer ved Sergio Busquets afgang”, fortæller han hudløst ærligt til Cope, og fortsætter:

“Barcelonas fremtid afhænger ikke af afgangen af en enkelt spiller, men det afhænger også af, hvilke spillere klubben vil hente”, siger han videre inden han slutter:

“Det er begyndelsen på en vej, hvor man har mulighed for at hente Messi, men der skal gås flere skridt endnu”.

Og skulle Messi igen kunne trække en Barca-trøje over hovedet, så vil der nok sidde et hav af Barca-fans, der klapper lidt ekstra i hænderne.

Man skal dog væbne sig lidt med tålmodighed, da Messi far har løftet sløret for, at der først træffes en beslutning, når sæsonen er lakket mod enden.