Kort efter den store triumf, har ejerne løftet sløret for en snedig plan.

Det var nogen helt vilde scener, der udspillede sig sent lørdag aften, da kultklubben Wrexham i går kunne vinke farvel til League 3 og sikrede sig oprykning for første gang i 15 år.

Og det er da bestemt også sjældent, at en kamp fra den femte bedste engelske fodboldrække får så meget op, som tilfældet var i går aftes.

Den Walisiske klub Wrevham AFC, der er ejet af Hollywood-stjernerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney, var tvunget til en sejr, hvis de skulle holde liv i drømmen om oprykning.

Og derfor var der på mange måder lagt i kakkelovnen til et intenst opgør, da Wrexham lagde græs til kampen mod Boreham Wood.

90 minutter senere var oprykningen så en realitet.

Og nu har det så set dagens lys, at ejerne forsøger, ved hjælp af en snedig plan, at få Gareth Bale tilbage til fodbolden.

Det kommer i kølvandet, at den walisiske stjernes fodboldkarriere lakkede mod enden.

McElhenney vil gerne mødes med den fem-gange Champions League-vinder over et slag golf, hvor han med et glimt i øjet ikke lægger skjul på, at han ikke vil overtale ham til at vende tilbage til en sidste magisk sæson.

Bale har tidligere lykønsket McElhenney efter Wrexhams oprykning. Bale har også svaret tilbage med en provokerende bemærkning, “afhænger af banen”.

Det er altså i skrivende stund endnu uvist, om de får den walisiske stjerne til at hoppe en tur i fodboldstøvlerne igen.