Dagen, som alle husker. 2018, Spanien, Madrid. Det blev bekræftet, at man havde solgt Cristiano Ronaldo til Juventus. Det var i samme sommer, man valgte at bruge 335 millioner på den dengang 18-årige Vincius Junior, som alle mente, var en fremtidig verdensstjerne.

LÆS OGSÅ: Hvem lækkede Messis kontrakt? 4-5 personer havde adgang til den

Han har dog gang i en ganske skuffende sæson, og han står blot noteret for 76 minutters spilletid i de seneste seks kampe, Real Madrid har spillet. Han har samtidig begået dumme fejl i deres nederlag i La Liga, hvilket man igen så mod Levante, da han begik straffespark.

Avisen AS skriver nu, at Real Madrid-ledelsen har genovervejet, hvorvidt han skal være i klubben. Han blev regnet for urørlig sidste år, men holdningen tyder nu på at være en helt anden, da den 20-årige spiller kan være blandt dem, der ryger til sommer.

Det kan dog også være på grund af, at Real Madrid ønsker at fastholde en balance i økonomien, som alle har været ramt på grundet coronavirus.

De peger dog på, at Vinicius’ formkrise, som umiddelbart startede efter Champions League-kampen mod Mönchengladbach, hvor også Karim Benzema svinede Vinicius for sin uduelighed.

Det blev dog opfanget af en kamera i spillertunellen, hvor han stod og snakkede med Ferland Mendy i halvlegen. Det udviklede sig til en kæmpe historie i Spanien, hvilket umiddelbart ikke har været godt for selvtilliden set med Vinicius’ øjne.

LÆS OGSÅ: Juventus-spiller: Her er forskellen på Lionel Messi og Cristiano Ronaldo

Vinicius står noteret for elleve mål i 94 kampe for Real Madrid. Han har i denne sæson scoret tre i kampe 25 kampe.