Jules Koundé skulle være Xavis foretrukne transfermål til defensiven, men den 23-årige franskmand har afvist Barcelona.

Sevilla-forsvarer Jules Koundé er en eftertragtet herre, der er på radaren i flere af de største klubber i Europa.

LÆS OGSÅ: Juventus vil forlænge med Dybala: Én ting kan forhindre det

En af de klubber, der har vist stor interesse for ham, er Barcelona. Meget tyder dog på, at de ikke får glæden af franskmandens evner.

I hvert fald skriver The Express, at Jules Koundé har besluttet at afvise Barcelona. Det har han gjort, da han ønsker at slutte sig til Chelsea til sommer.

Koundé mener, at det vil være bedre for ham og hans karriere, at han skifter til Premier League i stedet for til Camp Nou.

Tilsyneladende mener franskmanden, at han har en spillestil, der passer bedre ind i den engelske liga. Derfor kan et skifte til Chelsea meget vel ligge i kortene for Koundé.

Det er intet nyt, at der er interesse for Chelsea. Den engelske klub forsøgte nemlig at hente ham til Stamford Bridge allerede sidste sommer.

Sevilla nægtede dog at sænke prisen, og stod fast ved, at hans frikøbsklausul på hele 688 millioner kroner skulle betales, hvis han skulle forlade den spanske klub.

LÆS OGSÅ: Ikke en del af Xavis planer: Ligue 1-klub vil hente Barca-spiller

Om de også holder fast i denne pris til sommer, vil tiden vise. Meget tyder dog på, at Koundé selv er ivrig efter et sommerskifte til Chelsea.