Hvis Jules Koundé forlader Sevilla til sommer, har han udset sig én specifik klub.

Der har været mange forlydender om, at den 23-årige Jules Koundé forlader Sevilla i sommerens transfervindue.

LÆS OGSÅ: Xavi vil skille sig af med disse 5 spillere til sommer

Beslutter han sig for at forlade La Liga-klubben, bliver det dog ikke for en hvilken som helst klub. Den unge forsvarsspiller ønsker derimod at sikre, at han bliver en del af et lovende sportsprojekt.

Ifølge Fichajes har dette medført, at Koundé ville foretrække et skifte til Chelsea til sommer. Dog er det endnu ikke afgjort, at han rent faktisk forlader den spanske klub i år.

Angiveligt skulle The Blues være villige til at byde ham velkommen på Stamford Bridge til sommer, såfremt spilleren selv er interesseret i et skifte.

Ydermere forudsætter det, at Sevilla er interesseret i at sælge Koundé til sommer. Den unge forsvarer har nemlig kontrakt med Sevilla frem til juni 2024.

Fichajes skriver, at det forventes, at Chelsea vil forsøge at hente Koundé til sommer. Og de skulle desuden være åbne for at betale en stor sum penge for franskmanden.

LÆS OGSÅ: Harry Kane stiller Conte-ultimatum til Tottenham

Han har en frikøbsklausul på 90 mio. euro, men det vides dog ikke, om Chelsea er villige til at betale den, eller om de vil forsøge at byde ind med et lavere beløb.