Dusan Vlahovic kræver en ugeløn på 2,6 millioner kroner. Alligevel er Premier League-klubben Arsenal indstillet på at hente ham.

Flere klubber har vist stor interesse for Dusan Vlahovic. Langt fra alle de klubber, der har ham på radaren, har dog råd til at matche hans høje lønkrav.

LÆS OGSÅ: Barcelona-talent ønsker at forlade klubben

Den serbiske angriber kræver nemlig en ugeløn på 300.000 pund, hvilket er svarende til cirka 2,6 millioner kroner. Det kræver derfor, at en klub er villige til at grave dybt i lommerne, hvis de skal hente serberen.

En klub, der skulle være fast besluttet på at hente den serbiske angriber, til trods for hans høje lønkrav, er Arsenal. Det kan dog blive vanskeligt at realisere deres ønske, da den samlede regning kan løbe op i et enormt beløb.

Ifølge Daily Mail kan den samlede pris løbe op i intet mindre end 150 millioner pund. Det er svarende til over 1,3 milliarder kroner. Derfor er Arsenal nødt til at finde checkhæftet frem, hvis de skal være Vlahovics nye klub.

Årsagen til, at den samlede pris kan ende i dette prisleje et, at Fiorentina kræver min. 58 millioner pund for serberen. Det er svarende til cirka 520 millioner kroner.

Derudover skal de også betale Vlahovics de førnævnte 2,6 millioner kroner i ugen. Med en kontraktlænge på fem år, ender regningen med at blive i den høje ende. Angiveligt ønsker Arsenal nemlig at binde ham til en kontrakt, der løber over de næste fem år.

Ikke nok med det, så skriver Daily Mail, at det også kan ende med, at Arsenal skal betale hans repræsentanter i omegnen af 15 millioner pund. Det svarer til 133 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Arteta vil hente ny midtbanespiller: Har udset sig PSG-stjerne

Flere af de klubber, der har givet udtryk for, at de ønsker at hente Vlahovic, vil først hente ham til sommer. Det er dog ikke tilfældet for Arsenal, da de er indstillede på at bringe ham til London allerede i dette transfervindue.