Sponsoreret indhold

Når du skal vælge en kreditkortløsning, inden du skal afsted på fodboldrejser, kan du med fordel undersøge de forskellige muligheder på markedet. Det kan muligvis være, at du aldrig har hørt om muligheden før, og derfor er det også ærgerligt at gå glip af potentielle rabatter.

I denne artikel kan du læse om kreditkort med rabat, og hvordan du kan vælge den helt rette kreditkortløsning, der opfylder netop dine behov undervejs på dine fodboldrejser.

Afdæk dine potentielle behov for rabat

Det er muligt at få forskellige rabatter, du kan anvende under fodboldrejser, med de fleste kreditkort. Du kan derfor vælge ud fra følgende betingelser:

  • Hvad er dine behov i forhold til mulige rabatter?
  • Hvor ville du ønske, at du kunne få rabat, hvis du helt selv kunne vælge?
  • Hvor tanker du typisk benzin?
  • Hvilke butikker benytter du oftest?

Ved at stille dig selv disse spørgsmål, kan du spore dig ind på de løsninger, der i højeste grad er relevant for dig, så du kan benytte de mange fordele ved forskellige rabatter på dine fodboldrejser.

Sådan fungerer et kreditkort med rabat

Når du skal vælge et kreditkort, kan du typisk på forhånd få præsenteret de forskellige muligheder for at få rabat, inden du vælger den konkrete løsning. Der kan være stor forskel på de forskellige løsninger, og derfor skal du undgå de løsninger, du ved med dig selv, at du ikke vil få benyttet.

Når du får rabat med et kreditkort, fungerer det som et slags fordelsprogram for dig som kunde. Det er altså en af udbyderens måder at takke dig for, at vælge dem som din løsning.

Derfor er et kreditkort med rabat smart til dine fodboldrejser

Det er derfor en smart løsning, der gavner både udbyderen, da de får dig som kunde, og dig, da du får mulighed for at anvende en masse forskellige rabatter.

En fodboldrejse kan hurtigt løbe op i et større beløb. En sådan rejse omfatter typisk mærkbare udgifter som:

  • Rejseudgifter: kørsel, leje af bil eller fly
  • Adgang til fodboldkamp
  • Hotel

Hvis du vælger den rigtige kreditkortløsning, kan du altså her spare penge på fx leje af bil, tankning af benzin og hotel.

Eksempler på kreditkort med rabat

Der findes mange forskellige muligheder for kort med rabat, og herunder kan du læse om tre eksempler, der kan være relevant for dig, der i øjeblikket planlægger din næste fodboldrejse.

AcceptCard

Med et AcceptCard kan du med et medlemskab få rabatter på en lang række ting, der er aktuelt, når du skal rejse. Du får rabat på mange forskellige spisesteder, og det er også muligt at få spare penge på rejser.

Når dit kreditkort er tilknyttet AcceptCard, vil din rabat automatisk blive registreret og indbetalt på dit kort.

CircleK

Det er også muligt at få fordelagtige rabatter hos tankstationskæden CircleK. Her er det oplagt at nævne, at du får fordelagtige priser på optankning. Det er aktuelt for dig, der enten kører i egen bil eller lejer en bil, og skal køre over længere distancer, hvor du både ud og hjem kommer til at bruge en del på optankning.

FOA

Med et kreditkort hos FOA får du adgang til en af de største rabatportaler, hvor du i mange forskellige kategorier kan opnå rabat. Du kan fx få rabat på rejser og hoteller, hvis din fodboldrejse er udenlands. Du har også mulighed for at spare penge på optankning og leje af bil i udlandet. Du har altså mulighed for at minimere dine rejseomkostninger markant.

Kreditkort med dit yndlingshold

Der findes også særlige kort der er tilpasset specielt til fodboldrejser, som fx Liverpool MasterCard og Manchester United VISA. Udover de fordele der i forvejen følger med kortene, kan der være særlige kampagner med tilbud på rejsen eller billetterne til kampene. Og så kommer de med dit yndlingsholds logo på, så du altid kan vise hvem du holder med. Du kan læse mere om disse to kreditkort på websiden kredittkort info.

Eksempel: Eff.rente 17,1 %, 15.000,- o/12 mnd, kostnad: 1.323, Totalt: 16.323

Derfor kan du altså med fordel bruge et kreditkort med rabat på din næste fodboldrejse

Der er altså en del fordele ved at vælge et kreditkort med rabat, når du skal planlægge dine næste fodboldrejser. Det betyder, at du kan spare penge undervejs på de ting, der alligevel skal dækkes som nødvendige behov, og som kan være områder, hvor du skal sætte mange penge af.

Ved at opsøge de forskellige muligheder for at spare penge, er du med til at minimere dine rejseomkostninger betydeligt. Du bør benytte enhver mulighed for at få rabat, uanset om det er inden for landets grænser, eller om du skal rejse ud i verden, og dit kreditkort er altså ingen undtagelse.