Nu løfter den kriseramte danskerklub og Rema 1000 sløret for en stor nyhed.

Der er løbet meget vand i åen de seneste par år i den danske klub Esbjerg fB.

Og selvom der ikke har været meget og skrive hjem om, så deler klubben nu en positiv nyhed.

For EfB har de senere år trukket et hav overskrifter for den negative udvikling, som klubben i skrivende stund har måtte sande.

Man skal da heller ikke spole tiden ret langt tilbage, før de lå og kæmpede om medaljer i Danmarks bedste række.

Men i dag er sagen en helt anden.

Den kriseramte klub befinder sig nemlig godt nede i de danske rækker – nærmere bestemt 2. division – hvor holdet lige nu er placeret på 4. pladsen.

Nu er der dog tikket en positiv nyhed ind for EfB.

De løfter nemlig sløret for, at de indgår et stort samarbejde med Rema 1000-butikkerne i Esbjerg.

Kæden, der har syv butikker fordelt i Esbjerg, vil fremover blive afsender på en række forskellige aktiviteter og arrangementer omkring EfB på både hverdage og kampdage.

Eksempelvis vil REMA 1000 også fremover få en fremtrædende rolle til det populære arrangement Træn med EfB i efterårsferien samt blive partner på straffesparkskonkurrencerne i pauserne i kampene på Blue Water Arena, hvor forskellige ungdomshold dyster mod hinanden i en stor turnering.

Det fremgår på klubbens hjemmeside.

Armin Grizoviz, købmand i REMA 1000 i tarp, lægger heller ikke skjul på, at han er glad for den nye aftale:

“Vi har først og fremmest været meget tilfredse med vores aftale i EfB, og det er en grundlæggende forudsætning for at fortsætte. Fodbold er noget, der samler mennesker på tværs af niveau og alder, og det fællesskab fodbolden kan skabe, bakker vi op om. Samtidig er det vigtigt for os at involvere os i lokalsamfundet, fordi vi har syv butikker fordelt i Esbjerg. Det kan vi blandt andet gøre via EfB og samarbejdsklubberne i Sydvestjysk Fodbold Samarbejde gennem forskellige arrangementer, hvor vi samtidig kan gøre os synlige og vise noget af det, vi kan”, siger han og fortsætter:

“Så vi er meget glade for også fremadrettet at være en vigtig del af regionens hold og samarbejdsklubberne, og vi ser frem til at dele mange gode oplevelser i 2023”.