Der er naturligvis stor konkurrence om pladserne i Manchester United. Det gælder især mellem stængerne i United-målet, og det er såmænd næsten lige så uforudsigeligt som vejret har været i Danmark.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

I denne sæson har det været meget åbent, men det har ofte været David de Gea, som Ole Gunnar Solskjær er endt med at sætte sin lid til. Den 23-årige Dean Henderson har dog imponeret, og der skal ikke lægges skjul på, at han fortsætter med at imponere.

Han fik igen chancen, da Manchester United tørnede sammen med Real Sociedad i Europa League. Det var et opgør, som endte med en 4-0-sejr til De Røde Djævle, blandt andet på grund af to mål af Bruno Fernandes.

Det medfører naturligvis, at der er kommet endnu mere pres på David de Gea, og det virker til, at Ole Gunnar Solskjær er kommet endnu mere i tvivl, da Henderson begynder at vise sig frem fra sin bedste side, og det har medført, at Solskjær ikke kunne give et svar på, hvem der kommer til at stå mod Newcastle.

"Dean var meget solid mod Sociedad. Han har gode udspark, og skulle også have haft en assist til Marcus Rashford, som også er noget, vi har arbejdet på."

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

"Han var rolig i sin håndtering og med sine små afleveringer. Han modner sig hele tiden. Men jeg har en meget god målmand i David, og han reddede os mod West Brom, så jeg kan ikke fortælle jer, hvem der kommer til at spille. Det fortæller jeg altid spillerne først," siger Ole Gunnar Solskjær ifølge BBC.