Den evigt populære Viaplay-ekspert Kenneth Emil Petersen lægger ikke fingre imellem.

Kamil Grabara slår normalt sine folder mellem stængerne i FC København-målet.

Og selvom der sjældent er en finger at sætte på målmandens fantastiske præstationer, så er sagen uden for banen en helt anden.

Han lægger nemlig aldrig skjul på sine holdninger, og det har indimellem fået et hav af fans op i det røde felt.

Og denne historie er ingen undtagelse.

For selvom det efterhånden er et par dage siden, at FC København kunne kalde sig vinder af ‘The Double’, så florerer Kamil Grabaras opslag på det populære sociale medie Twitter stadig rundt i fuld vigør.

I kølvandet på den store triumf løftede FC København-målmanden nemlig sløret for et kryptisk tweet, der sidenhen har givet en masse debat.

I opslaget, som du iøvrigt kan se i bunden af artiklen, skriver den polske målmand følgende:

“Det var en god kamp, gutter. Desværre blev I stoppet af det fantastiske hold fra Vestegnen. Jeg kan ikke vente til sidste afsnit af Guldjagten”, lød det fra Kamil Grabara, der hentyder til den Viaplay-serie, der i skrivende stund ruller over skærmen, hvor unikke optagelser følger FC Nordsjællands Superliga-hold i sæsonen.

Men Tweetet er bestemt ikke modtaget med klapsalver hos garvede fodboldentusiaster, og heller ikke hos Viaplay-eksperten KEP, der understreger sort på hvidt, at han godt kan lide spillere, der giver noget af sig selv, men han kan ikke se behovet for denne udtalelse:

“Jeg har det sådan, at jeg kan godt lide spillere, der giver noget af sig selv. Jeg kan godt lide, at man driller hinanden en lille smule”, lyder det fra KEP i onside, inden han fortsætter:

“Det her synes jeg måske er lidt over grænsen. Man træder på nogle, der ligger ned. Det er også det, der kan ske, når man er i en guldrus, men han har aktivt gået ind på Twitter og lavet det her”.

“Det kan jeg ikke forstå, at man ikke fejrer triumfen med sine egne og koncentrere sig om sig selv og glæde sig over sin egen succes. At man har behov for at sparke udad og nedad, har jeg det stramt med”.

FC København vandt mandag deres 15. danske mesterskab.