På papiret råder Manchester United over to rigtig dygtige målmænd i form af henholdsvis David de Gea og Dean Henderson. Det er dog ikke blevet til meget spilletid for sidstnævnte, hvilket Ole Gunnar Solskjær måske bør begynde at overveje at give ham.

LÆS OGSÅ: Solskjær med nedslående melding: Vi er ikke titelkandidater

I lørdagens opgør mod Everton var det ikke just en pragtpræstation, som David de Gea formåede at levere. Og nu rapporterer mediet Squawka endda, at hans redningsprocent heller ikke ligefrem er den mest imponerende i Premier League.

Ud af de 19 målmænd i Premier League, der har spillet mere end 15 ligakampe i denne sæson, er det nemlig kun Rui Patricio fra Wolverhampton, der har præsteret at have en redningsprocent, der er dårligere end David de Geas.

Han har nemlig en redningsprocent, der lyder på 59,7 %, mens Manchester Uniteds førstemålmamnd har en redningsprocent, der kun er minimalt bedre, da den lyder på 60,9 %.

I opgøret mod Everton lørdag lod David de Gea et mål gå ind for hver af de tre skud, som Everton formåede at sende afsted mod mål i opgøret mod De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: Casillas til Messi: Det kommer aldrig til at ske igen

I og med, at det ikke just var den bedste præstation, som spanieren leverede i lørdagens opgør mod Everton, er der også mange fans af klubben, der er begyndt at råbe efter mere spilletid til Henderson. I sidste ende er det dog helt op til Ole Gunnar Solskjær at beslutte dette.