Paris Saint-Germain-stjernen Kylian Mbappé har givet et hint om sin fremtid, der potentielt kan byde på endnu et ophold i Paris.

Den 23-årige Mbappé spillede en stor rolle, da PSG i lørdag vandt over Saint-Etienne, hvor han bidrog med to mål og et oplæg. Dette sikrede, at PSG vandt kampen med 3-1 på Parc des Princes.

LÆS OGSÅ: Klubejer slår fast: Vi vil hente Messi

Med sine to mål lykkedes det også Mbappé at tangere Zlatan Ibrahimovics 156 mål for klubben. Han er dog fortsat 44 mål bag Edinson Cavani, der har scoret 200 mål for klubben.

Udsigten til at blive Paris-klubbens topscorer tiltaler tilsyneladende Mbappé, og derfor afviser han ikke, at han ender med at blive i klubben.

“Vi får se, hvad der sker,” sagde han ifølge Sportsmole, da pressen spurgte ind til hans fremtid efter kampen.

“Jeg har kun Cavani tilbage for at være topscorer i PSG’s historie. Vi får se, hvad der sker. At være PSG’s topscorer er noget, der ikke kan ignoreres.”

Dette ændrer dog ikke på det faktum, at han endnu ikke har underskrevet en ny kontrakt med PSG. Derfor står han fortsat til at kunne skifte på en fri transfer til sommer.

Mbappé har i lang tid været kædet sammen med et skifte til Real Madrid, som tilmed flere gange forsøgte at købe ham fri i sommeren 2021.

LÆS OGSÅ: Barcelona-veteran vil til MLS med Messi og Suarez

Franskmanden har i denne sæson bidraget med 24 mål og 17 oplæg i 34 optrædener på tværs af alle turneringer.