Søndag vandt Paris Saint-Germain 4-2 over Lyon i Ligue 1. Tog af deres mål blev scoret af den 22-årige Kylian Mbappé. Han hjalp dog ikke blot sit hold til sejr, men skrev sig samtidig ind i de franske historiebøger.

LÆS OGSÅ: Kølig Zlatan: “Jeg er den bedste i verden”

Den 22-årige verdensstjerne, der er blandt de mest eftertragtede angribere i verden, rundede nemlig sit mål nr. 100 i Ligue 1. Det er naturligvis imponerende i sig selv, men han kan også bryste sig af at være den yngste til at opnå dette målantal i den franske liga.

“Det var en god dag at score mit 100. mål i Ligue 1. Jeg vidste godt, jeg manglede to mål. Efter jeg gav Randal Kolo Muani et mål i sidste uge, skyldte jeg lidt. Det er en anden milepæl i min karriere, et skridt nærmere historieskrivning,” har Kylian Mbappé efterfølgende udtalt ifølge mediet Goal.

Endvidere kan han også bryste sig af at være den nuværende topscorer i Ligue 1, da han i denne sæson har sendt hele 20 bolde i nettet i den franske liga.

LÆS OGSÅ: Neymar nærmer sig ny kontrakt: Kan få stor bonus

Han udgik desuden i søndagens kamp, men det er dog ikke som følge af en skade. Ifølge PSG-træner Mauricio Pochettino besluttede de at trække ham ud for ikke at risikere noget, efter han vred om på sin ankel på et tidspunkt i opgøret mod Lyon.