Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er de færreste, der vil glemme denne sommer. Det var nemlig sommeren 2021, der markerede afslutningen på Lionel Messis tid som Barcelona-spiller.

LÆS OGSÅ: Skade er mere seriøs end antaget: Kan holde Braithwaite ude i lang tid

Da han forlod klubben, lød den officielle forklaring på, at klubbens økonomi ganske enkelt ikke tillod en forlængelse, hvis man skulle overholde de gældende regler på området i La Liga.

Hvis man spørger Javier Tebas, der er præsident for La Liga, er det dog ikke en forklaring, han køber. Han er helt sikker på, at det sagtens kunne have været undgået, at Messi forlod den catalanske klub.

I samme ombæring har han også gjort det klart, at Messis afsked ikke havde noget med økonomi at gøre. Det gjorde han klart, da catalanske avis Sport spurgte ham om hans syn på sagen.

“Ja. Jeg diskuterede det med Laporta personligt over telefonen og med klubbens bestyrelse. De kiggede efter løsninger på det økonomiske. Hvis der var en anden grund til det, så kan jeg ikke vurdere det,” lød det fra Tebas, der fortsatte:

“Jeg tror, vi kommer til at se i den kommende sæson, om Messi virkelig kunne have blevet. Selvom jeg respekterer klubbens beslutning, så må vi fortælle tingene, som de er. Det var ikke en økonomisk forklaring, det er helt sikkert.”

LÆS OGSÅ: David Luiz har fundet sig en ny klub

Joan Laporta har selv åbnet op for, at man godt kunne have beholdt Messi, men det havde dog krævet, at man sagde god for CVC-aftalen, hvilket Barcelona ikke var villige til at gøre.