Det er ikke just en hemmelighed, at Ole Gunnar Solskjær er på udkig efter en ny forsvarer. Faktisk er det én af de værst bevarede hemmeligheder på det nuværende transfermarked.

LÆS OGSÅ: Manchester United overvejer byttehandler: Er klar til at bruge fem spillere

Det er nemlig ganske udbredt viden, at en af Manchester Uniteds klare prioriteter i det kommende transfervindue, er at finde en langsigtet partner til Harry Maguire i det centrale forsvar.

Ifølge en nylig rapport fra Manchester Evening News, er en af deres klare transfermål Pau Torres, som i øjeblikket spiller i Villarreal. I løbet af de seneste sæsoner har den 24-årige Torres for alvor fået gang i sin karriere.

Efter at have spillet 75 kampe på tværs af alle turneringer for Villarreals førstehold, bliver Torres betragtet som værende en af de mest pålidelige centrale forsvarere i Spanien.

Til trods for, at den 24-årige forsvarer for blot to år siden skrev under på en ny kontrakt, der menes at have en frikøbsklausul på 60 mio. euro, rygtes det, at United er ivrige efter at sikre sig hans underskrift.

Manchester Evening News skriver, at på trods af spillerens aftale, der altså ikke udløber før 2024, er Torres villig til at overveje et skifte til den engelske topklub.

LÆS OGSÅ: Derfor har Nicky Butt forladt Manchester United

Det betyder dog ikke, at Manchester United ikke får konkurrence. Det rygtes nemlig, at de lokale rivaler fra Manchester City også har et godt øje til den spanske forsvarer.