Georginio Wijnaldum ønsker efter sigende at forlade Paris Saint-Germain. Og det vil Atletico Madrid nu give ham en mulighed for at gøre.

Atletico Madrid ønsker at hente 31-årige Georginio Wijnaldum i Paris Saint-Germain til sommer. Det skriver Fichajes.

LÆS OGSÅ: Koster 560 millioner: Manchester United vil hente Leipzig-stjerne

Den hollandske midtbanespiller ønsker angiveligt at forlade den franske hovedstadsklub til sommer, selvom han ankom til Parc des Princes sidste sommer.

Sidst sommer afviste Wijnaldum et skifte til Barcelona til fordel for Paris Saint-Germain. Rygterne lød på, at det var det økonomiske aspekt, der fik ham til at vælge Paris-klubben. Selv afviser han, at det var tilfældet.

Ikke desto mindre ønsker den hollandske profil at forlade klubben efter blot én sæson. Angiveligt skyldes det, at han ikke er tilfreds med mængden af spilletid, han får under Mauricio Pochettino.

Atletico Madrid er dog ikke ene om at vise interesse for Wijnaldum forud for sommerens transfervindue.

Flere Premier League-klubber skulle nemlig være klar til at hente ham retur til den engelske liga, som han lagde bag sig, da han skiftede Liverpool ud med Paris.

LÆS OGSÅ: Ter Stegen raser: I hælder benzin på bålet

Ifølge Fichajes er både Newcastle, West Ham og Aston Villa også interesserede i midtbanespilleren. Særligt førstnævnte skulle være villige til at give hollænderen en lukrativ kontrakt, hvis han er villig til at vende tilbage til Premier League.