Manchester United skulle angiveligt være åbne for, at han forlader klubben, og derfor er Sevilla i gang med et nyt tilbud til Anthony Martial.

Der har i lang tid været tvivl om, hvad Anthony Martials fremtid vil byde på. Den franske angriber har nemlig gjort det klart, at han ønsker at forlade Manchester United. Det er både blevet gjort klart af hans agent og af Ralf Rangnick.

LÆS OGSÅ: Hollandsk Barcelona-stjerne vil væk til sommer

Franskmanden ser desuden gerne, at han kan finde sig en ny klub allerede i dette transfervindue. Hidtil har der dog ikke været det store antal bejlere. Det betyder, at det kan blive svært for ham at finde sig en ny klub.

La Liga-klubben Sevilla har dog givet udtryk for, at de ønsker at hente ham til Spanien. De har dog ikke nogen planer om at købe ham. Derimod er deres plan at hente ham på en lejeaftale, der løber resten af denne sæson.

Den spanske klub har allerede sendt det første tilbud til Martial. Efter sigende er det dog ikke noget, han har fundet tiltrækkende. Derfor blev det angiveligt også afvist.

Nu lyder det dog fra den anerkendte transferekspert Ekrem Konur, at Sevilla er i fuld gang med at forberede et nyt tilbud. Derfor har de altså endnu ikke opgivet håbet om, at kunne hente den 26-årige angriber til La Liga i dette transfervindue.

Martial skulle efter sigende ikke være helt afvisende overfor idéen. Han har dog ikke planer om at acceptere et tilbud, før han har afsøgt alle sine muligheder. Bl.a. skulle han have forhåbninger om at få et tilbud fra Barcelona.

Af denne grund er der heller ikke noget, der tyder på, at han besluttet sig, før i slutning af dette transfervindue. Først på dette tidspunkt kan han nemlig vide sig sikker på, at han har fået afsøgt alle sine muligheder.

LÆS OGSÅ: Paris Saint-Germain overvejer Chelsea-stjerne som Mbappé-afløser

I denne sæson er det blevet til 359 minutter på banen fordelt på 10 kampe. Det er ikke meget, og netop derfor har han et ønske om at finde sig en ny klub. Han har været i Manchester United siden 2015.