Den spanske avis La Provincia hævder, at den nyligt oprykkede La Liga-klub Las Palmas har skrevet under med Sory Kaba fra FC Midtjylland. Aftalen skulle efter sigende have en værdi af 12,7 millioner DKK.

Transferen til Spanien sker på trods af stor interesse fra England, hvor klubber som Leeds og West Brom var interesserede i ham.

Interessen i Guinea-stjernen Kaba er på baggrund af anden halvdel af sidste sæson, hvor Kaba var på lån i Cardiff. Her scorede han otte mål i 17 kampe og spillede en afgørende rolle i at holde Cardiff i Championship.

Efter at være vendt tilbage til FC Midtjylland, udløber hans kontrakt i 2024.

UD Las Palmas.Net har skrevet, at Leeds, Watford og Cardiff var tre af seks Championship-klubber, der var interesserede. The Express & Star skrev, at Carlos Corberan ville have ham til West Brom. Mike McGrath sagde, at Birmingham havde fået et bud accepteret.

Men hvis de spanske rygter er sande, ser det ud til, at Kaba nu drager til Spanien. Han slutter sig til en spansk klub, der sidste sæson rykkede op i den øverste række. Las Palmas har indgået en aftale om en overførselssum på 9,7 millioner DKK – plus 3 millioner DKK i bonus.