Den nuværende Manchester United-forsvarsspiller kan være på vej til La Liga, hvor han er på radaren i Atletico Madrid.

Atletico Madrid har et ønske om at styrke deres defensiv. Det har fået dem til at undersøge flere muligheder. En af dem, de har et godt øje til, er Manchester Uniteds Diogo Dalot.

LÆS OGSÅ: Billede afslører: Araujo spillede 120 minutter med to skruer i hånden

La Liga-klubben leder efter en afløser for Kieran Trippier, der er blevet officielt præsenteret i Newcastle. Derfor arbejder Atletico Madrid på at hente en ny forsvarer allerede i denne sæson. De har nemlig brug for at lukke hullet i defensiven.

I denne sammenhæng har den spanske klub udset sig den portugisiske forsvarer som en ideel kandidat. Det skriver AS, der dog understreger, at Dalot ikke er den eneste kandidat.

Faktisk mener det spanske at vide, at Atletico Madrid også har to danskere på radaren. De skulle nemlig have både RB Salzburgs Rasmus Kristensen og Valencias Daniel Wass på radaren.

I de seneste dage har der været meldinger om, at især Daniel Wass’ forhandlinger skulle være på et avanceret stadie. Derfor kan den danske landsholdsspiller ende med at blive valgt til fordel for Dalot.

Der har længe været tvivl om, hvorvidt Diogo Dalot har en langsigtet fremtid i Manchester United. Det er først efter Ralf Rangnicks udnævnelse som midlertidig træner, at han er begyndt at få spilletid.

Under Ole Gunnar Solskjær var det nemlig Aaron Wan-Bissaka, der var den klare fordel. På det seneste har de to dog konkurreret om minutterne på banen, men Rangnick skulle også være åben for at hente en afløser for én af dem.

Den portugisiske forsvarer har kontrakt med Manchester United frem til juni 2023. Har De Røde Djævle i sinde at sælge ham, er det derfor noget, der skal ske i dette eller det kommende transfervindue, hvis de vil maksimere, hvad de kan få for ham.

LÆS OGSÅ: Skal afløse Lenglet: Barcelona vil hente argentinsk forsvarer

Dalot blev hentet i FC Porto i 2018, hvor de betalte 22 millioner euro for ham. Det ser dog ikke ud til, at de kan hente dette beløb hjem igen. Ifølge Transfermarkt har han nu en markedsværdi på 12 millioner euro.