La Masia-træner Garcia Pimienta har indrømmet, at han ikke kan ‘forestille sig et Barcelona uden’ Lionel Messi. Dog har han også udtrykt, at han accepterer, at den argentinske superstjerne har optjent retten til at bestemme sin egen fremtid.

LÆS OGSÅ: Ter Stegen lægger pres på Barca

Som tingene ser ud, fortsætter den seksdobbelte Ballon d’Or-vinder mod et skifte på fri transfer til sommer, da nye kontraktforhandlinger efter sigende ikke er i gang.

Ingen nye kontraktvilkår kan nemlig komme på banen som følge af manglen på en klubpræsident i den catalanske klub. Det kan derfor også være en af årsagerne til, at den 33-årige argentiner til sommer sætter et punktum for sin lange tilknytning til Barca.

Pimienta, der arbejde på akademiet, der ved med til at forme den argentinske stjerne til den, han er i dag, og har været i godt ti år, har fortalt, at han håber, at han bliver.

“Det ville være en skam, hvis han skiftede, for Barcelona vil altid være hans hjem, men hvis han vil skifte, skal vi respektere hans beslutning,” sagde hantil Cadena Ser.

“Jeg ved ikke om Messi vil fortsætte. Jeg håber, at han vil.”

LÆS OGSÅ: Så få mål har Braithwaite scoret i de seneste 16 kampe

“Jeg kan ikke forestille mig et Barca uden ham. Han har haft hele sin karriere her, og han har optjent retten til at beslutte, hvad han vil gøre, men jeg håber, at han slutter sin karriere hos os.”