Billeder af Manchester Uniteds nye hjemmebanetrøje er blevet lækket, og her kan man se, at Adidas tager dem tilbage til en simplere tid. Det er Footy Headlines, som er det samme medie, der lækkede deres udebanetrøjer, der har lækket billeder af den nye trøje.

LÆS OGSÅ: Alex Ferguson afslører: Dette kiggede jeg efter hos nye signing

Der er tale om en meget stilren trøje, der kun byder på rød og hvid. Derudover har man denne gang besluttet sig for at spare de mange detaljer væk, som den nuværende trøje byder på. Mange er bestemt heller ikke fan af designet, som de sammenligner med et gammelt bussæde.

En af de helt store ændringer er placeringen af klubemblemet. Det er nemlig blevet placeret midt på trøjen, mens der lige under er gjort plads til et Adidas-logo. Det har fået flere til at sige, at det bringer minder om klubbens ikoniske hjemmebanetrøje, der blev brugt mellem 1984-86.

LÆS OGSÅ: Manchester-klubberne kæmper om 18-årig angriber med pris på 300 millioner

Footy Headlines fortæller dog, at de endnu ikke ved, hvordan klubbens nye sponsor, TeamViewer, får placeret sit logo på trøjen. Af denne grund er det heller ikke at se på de billeder, der følger herunder. En sandsynlighed er dog, at det bliver placeret under Adidas-logo.

Foto: Footy Headlines
Foto: Footy Headlines