Tirsdage aften spillede Chelsea mod Sevilla i Champions League-gruppespillet. Opgøret endte 0-0, hvilke gjorde det til det første opgør i alle Frank Lampards 63 kampe som Chelsea-træner, at der blev spillet en kamp uden scoringer.

På trods af, at det ikke lykkedes at tage tre point med hjem, så var Lampard tilfreds med, hvordan kampen mod Sevilla gik.

Det var han særligt som følge af, at Chelsea har været inde i en periode, hvor der på den defensive del ikke er blevet leveret konsekvent.

“Det var et positivt resultat. Følelsen var, at vi skulle have et resultat i den første gruppekamp. Sevilla er et rigtig godt hold, det var en interessant kamp, og jeg er glad for 0-0-resultatet, for det var en stor ting at holde buret rent,” sagde Lampard efter kampen ifølge Reuters.

Endvidere gjorde han det klart, at han var særligt glad for Thiago Silvas præstation i midterforsvaret.

“Han var rigtig god. Han stod for kvalitet og erfaring, og han havde indflydelse på de andre omkring ham, og det var en stor del af, at vi fik et clean sheet,” sagde han.

I deres næste opgør møder de Manchester United på udebane i Premier League. Det sker den 24. oktober kl. 18.30. Deres næste CL-opgør er mod FK Krasnodar den 28. oktober. Også denne kamp er på udebane.