Frank Lampard har stået ansigt til ansigt med mange dygtige spillere i sin karriere. Den hårdeste han har stået overfor, er ifølge ham selv Barca-legende Iniesta.

Chelsea-legende Frank Lampard har i løbet af sin karriere stået overfor et stort antal dygtige fodboldspillere.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil belønne stjerne med ny kontrakt

Da han blev spurgt om, hvem den hårdeste modstander han har stået overfor er, tøvede han ikke med et svar. Her var han hurtigt til at bege på Barca-legenden.

“Iniesta – han kunne gå begge vej,” svarede den i dag 43-årige Frank Lampard hurtigt.

“Der er ikke mange midtbanespillere, der spiller i det centrale område, der ønskede at tage så meget imod dig.”

“De vil gerne aflevere eller løbe. Jeg spillede med fantastiske spillere, Stevie G, fysisk strålende, men nogle af de gange, han åbnede op for dig, og han kunne tage dig begge veje. Det betød, at du ikke kunne komme i nærheden af ham.”

“Ham og Xavi, da de spillede på det hold, var det noget andet,” lød det også fra Lampard, der spillede for Chelsea fra 2001 til 2014, hvor han nåede at spille 429 kampe.

På trods af, at Chelsea og Barcelona ikke spillede i samme liga, nåede de to klubber at spille mod hinanden en del gange i løbet af Frank Lampards tid i den engelske klub.

Lampard nåede blandt andet at spille Barcelona flere gange end noget andet hold i Champions League, da de tørnede sammen hele 11 gange. Tre gange vandt Chelsea, mens Barcelona vandt tre gange. Resten endte uafgjort.

LÆS OGSÅ: Jokende Xavi: Denne Manchester-spiller vil jeg hente

Og noget tyder på, at Lampard mener, at Chelsea måske ville have haft en bedre chance for at vinde, hvis Barcelona ikke havde haft en midtbane, der bestod af Xavi og Iniesta.