Landsholdsmålmanden er ramt af kræft og tørner ikke ud for klubben mere i denne sæson.

FC Sion må klare sig uden deres østrigske målmand Heinz Lindner resten af denne sæson. Det skyldes, at den 32-årige keeper har fået konstateret testikelkræft.

Det løfter han sløret for i et opslag på Instagram. Her skriver han også, at han allerede er blevet opereret.

Han lægger heller ikke skjul på, at han ikke kommer i aktion mere i indeværende sæson.

“Som I kan forestille jer, ramte diagnosen mig hårdt. Jeg blev opereret for et par dage siden, og det gik rigtig godt”, skriver han på det sociale medie.

Han fortæller også, at den ondartede tumor heldigvis blev opdaget i tide. Det betyder også, at den ikke har nået at sprede sig, inden den via en operation blev fjernet.

Den østrigske målmand har besluttet at lægge kortene på bordet i forhold til sin sygdom, da han ønsker at undgå spekulationer om hans helbred.

“Jeg har besluttet at være åben og ærlig i forhold til min sygdom – også for at undgå spekulationer om min helbredstilstand”, skriver han.

“Jeg beder jer om at respektere, at jeg ikke vil komme med yderligere udtalelser. Jeg vil fokusere fuldt ud på at blive rask igen”.

Tidligere har han stået mellem stolperne for Austria Wien og FC Basel, men sidste år skiftede han til FC Sion. Her er det foreløbig blevet til 29 kampe i målet.

Det er ikke kun i FC Sion, at han er fast mand mellem stolperne. Det samme er han på det østrigske landshold, hvor han står noteret for 36 kampe i sin karriere.

I den kommende periode kommer han dog ikke til at bevæge sig ud på en fodboldbane. Han vil derimod fokusere på at blive rask. Lindner håber på at være klar, når der tages hul på 2023/2-sæsonen efter sommerpausen.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til Heinz, og glæder os til at se ham tilbage på grønsværen.