Eder Sarabia var blandt dem, der måtte forlade Barcelona i sommer, da man fyrede cheftræner Quique Setien i kølvandet på 8-2-ydmygelsen mod Bayern München.

LÆS OGSÅ: Veron: Messi kan blive lokket til Serie A-klub af tidligere holdkammerat

Sarabia var Setiens assistent, indtil Setien altså blev fyret.

Han formåede dog at vække opsigt i den korte tid, han var i Barcelona. Det skete under El Clásico-nederlaget i marts, hvor han kom på kant med flere Barcelona-stjerner.

Ifølge ESPN, så gav Messi således Sarabia en røffel efter nederlaget til Real Madrid, hvilket skyldtes, at han Sarabia havde råbt og skreget ude fra sidelinien.

Der kom dog igen fokus på Eder Sarabia i juni, da et klip kom frem, hvor man kunne se, at Messi konsekvent ignorerede Sarabia, som ellers forsøgte at give Messi instruktioner.

Gerard Piqué, som ejer klubben FC Andorra, der spiller i den tredjebedste række, har nu ansat Sarabia som cheftræner. I forbindelse med ansættelsen har Sarabia erkendt, at der ikke var nogen hjertelig afsked med Messi.

LÆS OGSÅ: Mauricio Pochettino afslører: “Vi var tæt på at indgå en lejeaftale med Messi”

“Vi ankom til Barcelona på et vanskeligt tidspunkt. Messi gjorde det klart, at han ikke var tilfreds. Hverken med os eller klubben. Jeg ved ikke, om Leo sagde farvel til Setien. Men han sagde i hvert fald ikke farvel til mig,” lød det fra Sarabia ifølge Marca.