Hvis man er Barcelona-fan og har haft forhåbninger om, at der kommer et trænerskifte, når klubben finder sin nye præsident, så kan man godt tro om igen. Det er i hvert fald, hvis Laporta vinder valget, der finder sted i starten af marts, og det er der meget, der peger på, at han gør.

LÆS OGSÅ: Joan Laporta åbner op om sit syn på Xavi som Barca-træner

Trænerposten har været et af de emner, som har været diskuteret mange gange under valgkampen, hvor Victor Font gik forrest og sagde, at han ville hente Xavi til klubben som træner, men det er dog Joan Laporta, der ligger bedst i svinget til at blive den nye præsident.

“Som præsident skal man kunne tage beslutninger og ligesom alle andre trænere, er Koeman afhængig af resultaterne og spillet, men jeg kan se, at han hele tiden får bedre fat og at holdet bliver bedre. Lige nu har vi brug for erfaring’ kom det fra Laporta i går ved et valgarrangement,” skriver avisen El Mundo Deportivo.

“Koeman er vores træner og jeg vil bakke ham maksimalt op. Jeg kan lide den ændring der har været i hans udtalelser på det seneste. Holdet står mere sammen og det afgørende for succes. Vi bliver alle glade over at se, den måde de fejrede målene mod Granada på.”

Joan Laporta er sikker på, at de sætter pris på Koeman, ligesom han kan være lederen til Messi samt andre spillere.

“Spillerne kender ham ikke meget, men de sætter pris på hvad de ser. Der skal være en leder som Messi og spillere der trækker læsset. Koeman fortjener vores respekt og han er vores træner,” kom det fra Laporta.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Der er altså meget, der tyder på, at Ronald Koeman får lov til at blive i trænersædet, hvis det som forventet bliver Laporta, der ender med at blive klubbens nye præsident.