Det tyder ikke på, at Ronald Koeman har en fremtid i FC Barcelona. I stedet skulle klubbens præsident, Joan Laporta, have et håb om at kunne overbevise Manchester City-træner Pep Guardiola om at vende tilbage til Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Udspørges om Koemans fremtid: Laporta giver kryptisk svar

Ronald Koeman er under enormt pres, efter en meget lidt overbevisende start på denne sæson. Angiveligt har dette medført, at flere af klubbens bestyrelsesmedlemmer har understreget, at de ønsker den 58-årige hollænder fyret.

Pep Guardiola har tidligere indikeret, at han potentielt kan beslutte sig for at forlade Premier League-klubben, når hans kontrakt udløber i 2023. Derudover har han også udtalt sig om sine ambitioner om at stå i spidsen for et landshold i fremtiden.

Ifølge El Nacional får han dog ikke lov til at overtage roret på et landshold i nærmeste fremtid, hvis det står til Joan Laporta. Det spanske medie rapporterer nemlig, at han gør ‘alt i hans magt’ for at overtale ham til at vende tilbage til Barcelona.

Guardiola mener dog angiveligt, at hans tid i Barcelona er ovre. Laporta er dog meget desperat efter at bringe ham tilbage, og er derfor klar til at tilbyde Guardiola en rolle som sportsdirektør, hvor han vil skulle arbejde side om side med fodbolddirektør Mateu Alemany.

Guardiola havde en enormt vellykket tid som cheftræner i Barcelona mellem 2008 og 2012, hvor han var med til at vinde både tre La Liga-titler og to Champions League-trofæer. Det gjorde det til et af de mest vindende hold i historien.

LÆS OGSÅ: Iniesta: Klublegende er klar til at tage over i Barca

Siden han forlod Barcelona har den spanske træner vundet intet mindre end 17 trofæer i sin tid i både Bayern München og Manchester City. Dette omfatter blandt andet tre Bundesliga-titler og tre Premier League-titler.