I FC Barcelona blev det tidligere på måneden bekræftet, at Joan Laporta ville blive den nye klubpræsident. Det har nu medført, at der er blevet foretaget to ændringer i den øverste ledelse.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Der er tale om to af den tidligere klubpræsident Josep Maria Bartomeus stærke kort i toppen af klubben, der er blevet fyret.

Det er Albert Soler og Roman Gomez Ponti.

Det skriver Sport.

De stod for henholdsvis sportsafdelingen og juraen i klubben. Det bliver den administrerende direktør Oscar Grau, der overtager Solers opgaver, mens Cristina Belloque er ny kvinde i topledelsen på det juridiske område.

Joan Laporta er dermed godt i gang med at foretage sig ting og sager i FC Barcelona. Det bliver gjort med håbet om, at man igen kan få klubben på rette køl.

Roman Gomez Ponti var ofte en mand, man ikke hørte meget om. Han valgte at flyve under radaren, men efter Barca-gate har hans navn været forbundet med kontroverser, da han var blandt de fire, der blev arresteret.

LÆS OGSÅ: Todibo erkender: Det manglede jeg i Barcelona

Barcelona har også planer om at hente nye ansigter på banen, men det bliver selvsagt først til sommer, når transfervinduet atter åbner.