Der har været mange spekulationer om, hvorvidt Ronald Koeman har en fremtid i Barcelona. Nu bringer det catalanske medie Esport3 en historie om, at Ronald Koeman er blevet informeret om, at klubben ønsker at erstatte ham.

LÆS OGSÅ: La Masia-talent forventes at vende retur til Barcelona

Ifølge mediet har klubbens præsident, Joan Laporta, meddelt Koeman, at han vil fortsætte som Barcelona-træner på én betingelser. Præsidenten har nemlig meddelt, at han kun vil fortsætte, hvis ikke de kan finde en afløser inden for de kommende 15 dage.

En række møder blev afholdt blandt klubbens ledelse i går, hvorefter de mødtes med den hollandske træner. På mødet nåede de dog ikke frem til en definitiv beslutning om den hollandske træners fremtid.

Det virker nærmest bemærkelsesværdigt, at klubben skulle have valgt at være så åbne overfor Ronald Koeman. Er der hold i historien fra Esport3, er Koeman derfor kun manager i den catalanske klub i næste sæson, hvis ikke de kan finde en efterfølger.

Koeman er kun halvvejs gennem sin kontrakt, der lyder på to år. Derfor vil det ikke være gratis, hvis Barcelona beslutter at ophæve hans kontrakt. Derimod vil det koste dem 7 millioner euro, hvis de vil indsætte en anden træner på posten i den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil kæmpe med Juventus om at hente Serie A-keeper som ter Stegen-afløser

Hollænderen blev hentet til Barcelona på en toårig kontrakt sidste sommer, og til trods for en Copa del Rey-triumf, har resultaterne været manglende i La Liga og Champions League.