Det er ikke første gang. Og det bliver heller ikke sidste gang. Joan Laporta er igen blevet spurgt ind til Lionel Messis fremtid. Det lader til, at Laporta er den store favorit til at vinde præsidentvalget, hvorfor han forventes at have en plan klar. I den forbindelse erkender han, at det ikke bliver let for FC Barcelona at holde på Messi.

LÆS OGSÅ: Tårer i Ed Woodwards øjne: Modtog hadefulde beskeder fra United-fans

“Det bliver ikke let for Messi at blive, da han har tilbud fra andre klubber. Han har det godt i Barca, han elsker klubben og lever godt, men der er klubber, som har givet ham nogle tilbud og vi må se, hvad fremtiden bringer,” sagde Joan Laporta, hvorefter han fulgte op om Ronald Koeman:

“Som Barca-præsident kræver det, at man træffer nogle svære beslutninger. Koeman er udmærket klar over, at hans job afhænger af resultater og spillet. Som jeg ser det, så er han begyndt at finde rytmen mere og mere. Lige nu er han vores træner og vi skal sørge for at motivere og støtte ham.”

Joan Laporta har aldrig lagt skjul på, at Ronald Koeman ikke er hans foretrukne træner. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det er ham, der er træner i klubben i dag, hvorfor han sandsynligvis også kommer til at være træner i klubben i resten af sæsonen.

LÆS OGSÅ: Pochettino: “Vi skal have respekt for Barcelona”

Det vides dog endnu ikke, hvad der kommer til at ske til sommer. Her er der flere forskellige faktorer, der spiller ind. Først og fremmest afhænger det af Ronald Koemans præstationer, men også af, hvordan både corona- og pengesituationen ser ud til sommer.