Barcelona-præsident Joan Laporta har måtte overbringe en skuffende besked til Xavi kun få uger efter hans ansættelse.

Xavi har kun været FC Barcelona-træner i ganske kort tid. Alligevel må han allerede nu forvente en skuffelse. Det står klart, efter klubpræsident Joan Laporta for nylig udtalte sig til pressen.

LÆS OGSÅ: Sporting Lisbon og 7 andre klubber idømt bøder af UEFA

Her gjorde han det klart, at der kun er en lille chance for, at de kan foretage indkøb i januars transfervindue. Det er tilfældet, selvom Laporta lovede Xavi, at truppen vil blive styrket.

Det er naturligvis på grund af Barcelonas dårlige økonomi, at der ikke er mulighed for at hente forstærkninger i det komende transfervindue.

“Xavi har bedt os om at forstærke truppen, og vi vil prøve at gøre det, men i øjeblikket har vi ingen lønmargen til at gøre det,” lød det fra Joan Laporta ifølge Marca.

“Derfor er det i øjeblikket ikke muligt, men vi må lade den sportslige ledelse arbejde,” sagde præsidenten også.

Hvis det ikke er muligt for Barcelona at hente forstærkninger i januar, vil Xavi blive sat på en prøve. Netop af denne grund har Xavi bedt ledelsen om, at der i januar bliver hentet forstærkninger til truppen.

Barcelona er fortsat langt efter rivalerne fra Real Madrid i tabellen i La Liga. Derfor bliver det også en stor opgave for Xavi at føre den catalanske klub til et niveau, hvor de kan være en del af titelkampen.

LÆS OGSÅ: Tottenham henvender sig til Barca-spiller: Vil lokke med stor lønforhøjelse

Medmindre klubben vil sælge en eller flere værdifulde spillere i januars transfervindue, kan det blive svært for dem at hente forstærkninger.