I et nyligt radiointerview med Cadena SER kom Barcelona-præsident Joan Laporta med en tydelig hentydning til Dembélé.

Da Ousmane Dembélé blev hentet til FC Barcelona, blev han hentet som afløser for Neymar.

LÆS OGSÅ: Har besluttet sig: Manchester United-stjerne vil til Barcelona

Siden da har han kæmpet for at leve op til de høje forventninger, men det er endnu ikke lykkedes. Og nu går der tilmed rygter om, at han vil forlade den catalanske klub til sommer.

Klubbens præsident, Joan Laporta, ser ham dog som en vigtig spiller, hvorfor han håber på at kunne forlænge hans ophold.

I et nyligt interview med den spanske radiostation Cadena SER, lagde Joan Laporta dog ikke skjul på, at franskmanden ‘kan give meget mere til Barca’, end han har gjort, siden sin ankomst.

“Dembélé er en meget vigtig spiller. Han kan give meget mere til Barca, end han har givet,” lød det fra Barcelona-præsidenten.

Det må formodes at være en blanding af, klubben fortsat ser potentiale i ham, men også er utilfredse med, at han ikke har leveret og præsteret, som forventet.

I øjeblikket arbejder Barcelona på for at længe med Ousmane Dembélé, hvis kontrakt udløber til sommer. Det betyder, at han kan forlade klubben ganske gratis om lidt over et halvt år.

De seneste meldinger i spansk presse er, at hans repræsentanter forsøger at presse ham til et skifte, da han kan tjene flere penge andre steder. Tjener han flere penge, gør han repræsentanter også, hvilket må formodes at være deres drivkraft bag.

LÆS OGSÅ: Medie afslører: Christian Eriksen træner hos Superliga-klub

Der har dog også været meldinger om, at han gerne vil blive i klubben. På trods af dette, er der dog endnu ikke opnået enighed mellem ham og den catalanske storklub, og om en måned, kan han forhandle med andre klubber.