Han er blevet tilbudt til Barcelona, men Joan Laporta nægter at hente ham, da han betragter ham som en forræder.

For få år siden blev Xavi Simons betragtet som værende et af de mest lovende talenter på La Masia.

LÆS OGSÅ: Laporta med stikpille til Dembélé

Han blev spået en stor fremtid i klubben, men det unge talent besluttede at forlade klubben i 2019 til fordel for en mere lukrativ kontrakt i PSG.

To år efter skiftet til Paris Saint-Germain, har det dog vist sig, at det ikke fungerer for den unge hollænder. Derfor ønsker han at forlade den franske klub igen.

Han har ganske vist fået sin debut for PSG’s førstehold, men han har kun haft to optrædener, og er bestemt ikke en del af Mauricio Pochettinos planer for fremtiden.

Som følge af dette er Xavi Simons opsat på at forlade Paris Saint-Germain i slutningen af denne sæson. Her udløber hans nuværende kontrakt, og derfor kan han forlade klubben gratis.

Den 18-årige midtbanespiller har allerede informeret PSG om, at han ikke ønsker at skrive under på en ny kontrakt, skriver det catalanske medie El Nacional.

Mediet hævder også, at Simons er opsat på at vende tilbage til Barcelona, hvorfor han har fået sin agent, Mino Raiola, til at tilbyde ham til den catalanske storklub.

Han skal dog ikke gøre sig forhåbninger om, at vende tilbage til sin barndomsklub, da præsident Joan Laporta ingen intentioner har om at hente ham til sommer – heller ikke i tilfælde af, at han kan hentes på en fri transfer.

Han betragter nemlig den tidligere La Masia-spiller som en ‘forræder’, fordi han valgt at forlade klubben i 2019, da han blev tilbudt en mere lukrativ kontrakt i den franske klub.

LÆS OGSÅ: Medie afslører: Christian Eriksen træner hos Superliga-klub

Som et resultat af dette har Simons bedst Raiola om at tilbyde ham til andre klubber. Blandt andet har han taget kontakt til Real Madrid.